Caddy ürün gamı genişliyor


Volkswagen Caddy’nin 47 cm uzun versiyonu Caddy Maxi, Van ve Kombi modelleri ile ilk kez 25 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenen Avrupa’nın en kapsamlı ticari araç fuarı olan Avrupa Karayolu Taşımacılığı Fuarı'nda Ticari Araçlar Fuarı’nda görücüye çıktı.
Volkswagen Ticari Araç’ın dünya prömiyerini Frankfurt Motor Show’da gerçekleştirdiği yeni modeli Caddy Maxi’nin Van ve Kombi versiyonları ise 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Amsterdam’da düzenlenen RAI – Avrupa Karayolu Taşımacılığı Fuarı’nda görücüye çıktı. Volkswagen Caddy’nin 47 cm uzun versiyonu Caddy Maxi’nin Kombi ve Van modelleri 2008 yılı ilk yarısında Türkiye’de pazara sunulacak.
Volkswagen Caddy ile aynı tasarıma sahip olan Caddy Maxi büyüyen boyutları ile daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. Standart Caddy’e oranla 47 cm daha uzun olan Volkswagen Caddy Maxi’nin uzunluğu 4875 mm, dingil mesafesi ise 3000 mm. Daha geniş bir iç hacim sunan 5 koltuklu Caddy Maxi Kombi’de bagaj kapasitesi yaklaşık 0,5 m3 daha fazlayken arka koltuklarda diz mesafesi 50 mm artırıldı.
Caddy Maxi Panel Van özellikle Caddy ve Transporter sınıfındaki panel van segmenti arasındaki boşluğu dolduruyor. Volkswagen Caddy Maxi’nin Panel Van versiyonunda istiab haddi 70 kg artarak 875 kg’a ulaşırken, yükleme hacmi ise 4,2m3 litreye kadar çıkabiliyor. Volkswagen Caddy Maxi Panel Van’ın bir diğer özelliği de bir Euro paletin uzunlamasına yüklenmesine olanak sağlayan tekerlek davlumbazları arasındaki yükleme genişliğinin 1170 mm olması. Şehir içi dağıtım filoları için çok önemli olan yüksek hacim, düşük dönüş dairesi ve ekonomik motor Caddy Maxi Panel Van’ı segmentinde önemli bir yere taşıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

japon oto şov diyorsunuz altta avrupa araçlarını tanıtıyorsunuz paramı yediniz reklamcısınız herhalde nv200 ü tanıtmak duruken diğerlerini niye tanıtıyorsunuz???