Kia Sorento Sportage'de 20.000 YTL Indirim Kampanyasi



Kia araba modelleri indirim kampanyası ile şok indirim fırsatı sunuyor.Kia Araba Kampanyası "Lider indirdi var mı artıran" sloganı ile tam 20.000 YTL indirim fırsatı sunuyor.

Kia Sorento Kia Sorento xforce ve Kia Sportage modeli kia arabalardaki bu süper indirim kampanyası ile otomobil satın alırken güzel bir avantaj yakalayabilirsiniz. Piyasalardaki ekonomik durgunluk nedeni ile düzenlenen kia araba indirim kampanyası ile otomobiller satın almak şisterseniz haberin devamını okuyabilirsiniz.
Dizel, tiptronic vites, ABS, ESP, cruise control kontrol, ısıtmalı ön koltuklar, deri döşeme, tam otomatik klima araba kliması, sunroof standart özellikleri ile 20 bin ytl indirimli araba kampanyası ile kia arabanızı alabilirsiniz.
Mazot yakıtlı olarak adlandırılan dizel yakıtlı kia arabaları kampanyası 31 aralık 2008 tarihine kadar geçerli.

Bmw, fiat, ford, honda, renault, toyota arabalar kadar çok büyük bir pazar payına sahip olmasa da Türkiye'de belli bir kullanıcı sayısına sahip olan Kia arabalar Türkiye Distribütörlüğü'nü Anadolu Grubu Çelik Motor Tarafından yürütülüyor.Kia Sorento x force ve Kia Sportage kampanyası dışında diğer araba kampanyaları için de arabalari.net i takip etmeye devam edebilirsiniz.

2009 Saleen Dark Horse Extreme Mustang



2009 yılı için, Saleen firması mükemmel bir mustang araba üretmiş. İsmi de Dark Horse Extreme Edition. Yani Karanlik Beygir Ekstrem Modeli. Isminin beygir olmasinin sebebi beygir gucunun yuksekligine bir gonderme olarak dusunulmus.

Ilk planda limitli olarak 25 adet üretilmiş. Klasik ve gucun bir araya gelmesi hedef alinmis. 3.9 saniyeden kisa bir surede 100 km hiza ulasabilen Dark Horse Mustang gercekten de canavar bir model olmuş.

Dunyanın En Ekonomik Arabasi





VW 1-Litre-Car çok ilginç bir araba. SDI Diesel Straight 1 motoruyla dünyanın en ekonomik otosu olma özelliğini 2004 yılından beri elinde tutuyor.

Performans değerleri :
Güç : 8 bhp / 6 KW @ 4000 rpm
Torque : 18 Nm / 13 ft lbs @ 2000 rpm
BHP/Liter 27 bhp / liter
Son hız : 120 km/h / 75 mph