Mercedes C220 tanıtılacak


Tüm dünyada büyük beğeni toplayan ve milyonlarca kişinin merakla takip ettiği motor sporları Otomobil Dünyası programında sizlerle buluşuyor.
Formula 1, Dünya Ralli Şampiyonası, Off-Road, Motorsiklet yarışları başta olmak üzere tüm motor sporları bu programda. Ayrıca her hafta değişik bir modelin test edildiği deneme sürüşü bölümü, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Ümit Uyar’dan güvenli sürüş köşesi, otomobil piyasalarındaki son durum; kısacası otomobiller ile ilgili her şey Otomobil Dünyasında.
Sunuculuğunu Ebru Keskin ve Korhan Önder’in yaptığı Otomobil Dünyası’nın bu haftaki bölümünde Mercedes C220 CDİ tanıtılıyor. Ümit Uyar’ın gerçekleştirdiği test sürüşünde araçla ilgili tüm bilgiler detaylı olarak seyirci ile paylaşılacak, aynı zamanda program içerisinde otomobil fiyatlarındaki son durum ve Motor sporlarındaki son gelişmeleri de bulabileceksiniz.
Her hafta sorulan soruya doğru cevabı gönderen izleyiciler, yapılan çekiliş sonrası çeşitli hediyeler kazanabiliyorlar.Otomobil Dünyası’nı her hafta Pazar günü saat 12.40’ta Kanal a’ da...

Hiç yorum yok: