Maceracılara bir seçenek daha


Ford, Volkswagen, Skoda ve Renault gibi markalardan sonra Peugeot da “maceracılar”ı hedefleyen bir modelini Türkiye’de satışa sundu.

Geçen yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda “konsept” olarak gösterilen 207 SW Outdoor, seri üretim “kanlı-canlı” versiyonuyla, üstelik 33 bin 650 YTL’lik tanıtım fiyatıyla satışa çıktı.
207 ailesinin 3 ve 5 kapılı HB, coupe-cabriolet CC ve sportif RC versiyonlarına eklenen 207 Outdoor, klasik stationwagon pratikliğini, 4x4 ruhu ve görünümüyle birleştiren modeller arasında yerini aldı. Hafta sonlarında şehir dışında farklı gezi mekanlarına gitmeyi tercih edenlere yönelik 207 Outdoor, dört tekerlekten çekişli olmasa da standart modele göre önden 16 mm ve arkadan da 20 mm daha yüksek. Daha sert süspansiyona sahip olan araç, böylece bozuk zeminli yollarda daha rahat ilerliyor.

Farklılıkları bitmedi!207 Outdoor, ülkemizde henüz satışa sunulmayan 207 SW ile aynı temelleri taşısa da, kendisine has bazı özellik ve donanımlara sahip.Tavan rayları, 205/55R16 lastiklerle sunulan 16 inç özel “Outdoor” alüminyum alaşım jantlar, SUV tipi araçlara benzemesini sağlayan koyu gri renkli özel çamurluk eteği ve marşbiye kaplamaları, özel tamponlar standart sunulan “ayrıcalık”larından bazıları. 1.6 HDi (90 HP) dizel motorla satılan araçta ESP (isteğe bağlı) dışında zengin güvenlik donanımı standart bulunuyor.

Hiç yorum yok: