Honda Insight, Dunya Prömiyerini Kutladi



Honda, Paris Otomobil Fuarı'ndaki standında çevreci taahhütlerinin izlediği yolu gösteren yeni hybrid aracı Insight'ın konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

Insight Konsept, gelecek dört yıl içerisinde piyasaya çıkacak üç yeni hibrid modelden izler taşıyan, Honda'nın hibrid otomobil stratejisinde yeni bir aşamanın başlangıcını teşkil ediyor. Insight Konsept modeli, hem yolcuların, hem de eşyaların rahatça yerleştiği bir mekân ferahlığına sahip. Pratik ve esnek bir aile otomobili görüntüsü verirken de, kullanım sürecinde de düşük emisyon ve mükemmel bir yakıt tasarrufu sergiliyor.

Insight Konsept’in kilit özelliği, hibrid otomobillerin fiyatlarını, daha geniş bir tüketici kesiminin alım gücüne uygun seviyeye çekmesi. Bu stratejinin itici gücü, CO2 salınımında gözle görülür bir düşüş meydana getirebilmek için, daha geniş kesimlerce benimsenmesini sağlama arzusu olarak göze çarğıyor. Insight Konsept, 1972 yılında CVCC motoruyla başlanıp, 20 yılı aşkın süredir devam eden hibrid geliştirme çalışmalarının ve 35 yılı aşkın devam eden düşük etkili benzinli motor geliştirme çalışmalarının vardığı en son noktayı temsil ediyor.

Hiç yorum yok: