Türkiye'nin en beğenilen pick-up'ı


Otoyaşam Gazetesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği, “Türkiye’nin en beğenilen otomobilleri yarışması, Otobil”de Nissan Navara, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin en beğenilen Pick-up’ı seçildi.


Otomobilseverlerin oyları ve jüri üyelerinin test ve değerlendirmeleri sonucunda sınıfında yine birinci seçilen Nissan Navara; pick-up segmentine getirdiği tasarım, konfor ve donanım standartları ile en beğenilen pick-up olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Nissan Navara’da; sunroof, deri koltuk, ısıtmalı ve elektrik kumandalı ön koltuklar, çift bölgeli otomatik klima, yağmur sensörü, otomatik yanan ön farlar, bluetooth gibi üst sınıf otomobillerdeki özellikler standart olarak sunuluyor. Pick-up’ların gücüyle SUV’lerin konforunu birleştirerek hem ticari, hem de hobi aracı olarak adlandırılan SUP sınıfının yaratıcısı Nissan Navara, 171 HP gücü ve 403 Nm torkuyla sınıfının en güçlü common-rail turbo dizel motoruna sahip bulunuyor.Nissan Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu; “Otobil’de yine en beğenilen Pick-up seçilerek ticari araç pazarındaki gücümüzü bir kez daha göstermiş ve Nissan Navara’yı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taçlandırmış olduk. Nissan Navara’yı tercih edip, Otobil’de Navara’ya oy veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Hiç yorum yok: