Hintli Mahindra Türkiye'de


İLÇE Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. 7 Kasım’da başlayan CNR Ticari Araç Fuarı’nda sergilediği 2008 model Mahindra Pik Up kamyonet ve şık görünümlü, çok amaçlı bir ticari araç olan Mahindra GOA ile pazardaki yerini alıyor.


2005 yılı sonlarında 62 yıllık bir otomotiv firması olan Hindistanlı Mahindra ile bir ilk olarak hem traktör hem de ticari araçlar için sözleşme imzalayan İLÇE Otomotiv, Ağustos ayı itibariyle hem imalat hem de ithalat yolu ile satış faaliyetlerine başlamak üzere izinlerini almıştı. Geçen zaman içinde pazara girmek üzere hazırlıklarını tamamlamak üzere yoğun çalışmalar sürdüren firma ilk aşamada elinde bulunan kısıtlı sayıda Mahindra ticari aracı da 4 Levent’te bulunan showroomunda bir süredir nihai tüketicilerin beğenisine sunmaktaydı.

İLÇE Otomotiv’in yönetiminde aynı zamanda hissedar da olan ve İlhan Çetinkaya ile uzun yıllar birlikte çalışmış Mehmet Önder bulunuyor. Ayrıca firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Korhan Haşmet, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü ise Murat Özargun’dur. Otomotiv’de son derece deneyimli bir ekibin bir araya gelmesi Mahindra ile çıkacak sonucun başarılı olacağının sinyallerini şimdiden vermektedir.


Mahindra’nın Türkiye pazarına sunacağı modeller şunlardır:


-Mahindra GOA 4X2 ve 4X4

-Mahindra Pik Up Tek Kabin 4X2

-Mahindra Pik Up Çift Kabin 4X2 ve 4X4

-Mahindra Bolero Tek Kabin 4X2

-Mahindra Bolero Çift Kabin 4X2 ve 4X4

Hiç yorum yok: