Nissan'da Kasm Firsati



Nissan, Navara ve Pick-up modellerinde Ekim ayı fiyatlarını sabit tutup, Kasım ayına özel 3,000 YTL'lik peşin alım indirimi veya %0'dan başlayan kredi seçenekleri sunuyor.

Nissan, Kasım ayında pick-up sınıfının en tanınmış araçları olan Navara ve Pick-up modellerinde Ekim ayı fiyatlarını sabit tutup, Kasım ayına özel 3,000YTL’ lik peşin alım indirimi veya %0’ dan başlayan kredi seçenekleri sunuyor.

Zengin donanımı ve dinamik tasarımıyla kendi sınıfındaki araçların ötesinde çok yönlü bir araç olan Nissan Note’ da ise benzinli ve dizel fiyatlarını eşitleyerek, %0,99’ dan başlayan kredi imkanları sunuyor.

Nissan, Kasım ayında Navara, Pick-up ve Note modelleri için sağladığı çok özel koşullarla müşterilerine kaçırılmayacak bu fırsatlardan yararlanma imkanı sağlıyor.

Bir Navara veya Pick-up sahibi olmak isteyenler 3,000YTL’ lik indirimden yararlanmanın yanısıra piyasaya yeni çıkan sınırlı sayıdaki Navara 4x4 LE Platinum A/T versyonu ile de tanışabilecek.

İlklerin yaratıcısı Nissan Navara, Platinum versiyonu ile Pick-up pazarının yüksek standartlarını belirlemeye devam ediyor. Aracın kendi gövde rengi ile uyum sağlayan platinyum rengindeki alüminyum alaşım jantları, ön ızgarası, tavan rayları, yan aynaları, kapı kolları, yan basamakları ve arka basamaklı tamponu ile Navara 4x4 LE Platinum Otomatik vites görünürlük ve prestij anlamında farklılık yaratıyor.

Navara ticari kullanımda gösterdiği güçlü performansı, şehiriçi kullanımda da sunmayı başarıyor. Hafta içi işte, hafta sonu ise doğanın yeşil örtüsüyle kullanıcısını rahatlıkla buluşturabilen Navara, sunduğu üstün özellikler ve görünümü sayesinde SUV satın almayı düşünenlerin alım kararlarında değişiklik yaratarak, bir pick-up’ın ötesinde araç olduğunu ispatlıyor. SUV sahibi erkekler kadar bayanların da tercih ettiği Navara, cadde ve sokaklardaki hayranlık yaratan görünümünü Platinum versiyonuyla daha da arttıracak.

Hiç yorum yok: