Alfa Romeo 159’a Kasım Kampanyasi



Alfa Romeo Türkiye, lüks orta sınıfta yer alan Alfa 159 Sedan ve Sportwagon model ailesi için Kasım ayı boyunca geçerli olacak yepyeni bir satış kampanyası başlattı.

Kampanya süresince Alfa 159 model ailesinin zengin “Distinctive Plus” donanım paketli versiyonları, baz donanım seviyesi fiyatına sunuluyor. AS Haber Ajansı’nın (asha) bildirdiğine göre, 34 bin 650 eurodan başlayan anahtar teslim başlangıç fiyatına sahip Alfa Romeo 159 Sedan Distinctive Plus donanım seviyesinde mevcut güvenlik ekipmanlarına ek olarak deri döşeme, ısıtmalı yan aynalar, bi-xenon farlar, far yıkama ve 17 inç alaşım jantlar standart olarak sunuluyor.

Standart özellikler

Distinctive Plus donanımlı Alfa Romeo 159 Sedan’da EBD destekli ABS, Elektronik Denge Kontrol Sistemi-VDC (ESP), Patinaj Önleyici Sistem-ASR, sürücü ve ön yolcu havayastığı, yan havayastıkları, pencere havayastıkları, sürücü diz havayastığı, bi-xenon farlar, hız sabitleyici, deri döşeme, deri direksiyon simidi üzerinden kontrol edilebilen CD çalarlı müzik sistemi, çift bölgeli otomatik klima, ön ve arka park sensörleri, yağmur sensörü ve 17 inçlik alaşım jant gibi sınıf standartlarının üstünde donanımlar standart olarak bulunuyor.

Q-Tronic şanzıman isteğe bağlı

Alfa 159 Sedan ve Sportwagon model ailesinde üçü benzinli olmak üzere toplam dört ayrı motor seçeneğiyle ithal ediliyor. Benzinli motor yelpazesinde 1.8 litre MPI 140 HP ve 1.9 JTS 160 HP’lik güç ünitelerinin yanı sıra 260 HP güç üreten 3.2 litre silindir hacimli bir motora daha yer veriliyor. Alfa Romeo 159’un kaputu altında görev yapan tek turbo dizel motor seçeneğini ise JTD kodlu 150 HP’lik 1.9 litre silindir hacimli güç ünitesi temsil ediyor. Turbo dizel motorlu Alfa 159 model versiyonlarında Q-Tronic otomatik şanzıman ise isteğe bağlı donanım kapsamında sunuluyor.

2700 mm’lik aks mesafesi

2009 model yılı kapsamında yapılan makyaj operasyonuyla otomatik klima sistemi kumanda birimleri daha ergonomik hale getirilen ve gösterge tablosu beyaz aydınlatmalı olacak biçimde yenilenen Alfa Romeo 159 ailesi, 2700 mm’lik aks mesafesinin yardımıyla kabin içinde sınıf standartlarına uygun alan açıyor.

Hiç yorum yok: