Navara "New Edition" Satista


İlklerin yaratıcısı Nissan Navara, heybetli yapısı ve üstün donanım özellikleriyle, ticari kullanıma şehir yaşantısının konforunu yansıtarak, Pick-up pazarının yüksek standartlarını belirledi.
Navara, lüks 4x4’ lerde sunulan deri döşeme, sunroof, otomatik vites ve perde hava yastıkları gibi üstün özelliklerini 144 PS ve 171 PS güç üreten 2.5lt.’ lik dizel motor ve 6 ileri düz / 5 ileri otomatik vites desteğiyle sunuyor.

Sahip olduğu tasarım anlayışıyla onu görenlerde saygı uyandıran Navara’nın SE ve LE versiyonlarına şimdi “ New Edition ” adıyla yeni bir versiyon daha eklendi. Nissan, daha çok ticari düşünüp, işinde “ Ekonomik Güç ” arayanlara yönelik olan Navara New Edition versiyonunda üstün donanım özelliklerinden yine ödün vermedi.

Dış görünümünü SE versiyonu ile aynı olan New Edition versiyonu 144 PS’ lik 6 ileri düz vitesli motora sahip. Araçta standart sunulan ABS, EBD, fren destek sistemi, ön ve yan hava yastıkları, aktif ön koltuk başlıkları, manuel klima, radyo cd çalar, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları, alüminyum alaşım jantlar, dikiz aynalarına adapte edilmiş yan sinyaller ile yan basamaklar standart sunuluyor.

New Edition, 47,990YTL’lik satış fiyatıyla Navara prestijine ve konforuna sahip olmak isteyenler için Nissan’ın en yeni ve en cazip teklifi.

Hiç yorum yok: