Fiorino Combimix Bursa'da görücüye çıktı


Bursa’da üretilerek tüm dünyaya ihraç edilen Fiat Fiorino Combimix, 1-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Bursa Otoshow 2008’de görücüye çıktı. Geçtiğimiz Aralık ayında Cargo modeli satışa sunulan Fiat Fiorino’nun yeni versiyonu Combimix, Türkiye’de ilk kez Bursa’da sergileniyor. Fiorino Combimix tamamen katlanabilen arka koltukları, sağlamlığı ve yüksek taşıma kapasitesi ile fonksiyonellik arayan profesyonellere en iyi çözümü sunuyor.
Fiorino Combimix’in asimetrik çift kanatlı arka kapısı da bu versiyonun öne çıkan özelliklerinden. Active donanım seviyesine sahip olan Fiorino Combimix’de EBD’li ABS, sürücü hava yastığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, hidrolik direksiyon, sürgülü yan kapı, elektrikli ön camlar, radyo cd, yük bölümü zemin kaplaması ve arka koltuk kafalıkları standart olarak sunuluyor.
Fiorino Combimix, 1,3 Multijet 75 HP turbo-dizel motora sahip. 5 vitesli düz ya da 6 vitesli otomatik seçenekleri bulunan 1,3 Multijet motor en üst teknolojiyi temsil ediyor. 1.3 Multijet ortalamada 100 kilometrede 4,5 litre yakıt tüketerek 1000 kilometre yol yapılabiliyor. Multi enjeksiyon sistemi sayesinde gürültü düzeyi minimumda olan Fiat Fiorino saatte 157 kilometrelik son hıza ulaşıyor.

Hiç yorum yok: