VDF ile VW'ler "hep yeni" kalacak


Otomotiv finansmanının önde gelen kuruluşu vdf, otomotiv finansmanı alanındaki liderliğini dünyanın önde gelen otomotiv markası Volkswagen binek araçla oluşturduğu avantajlı finansman paketleriyle sürdürüyor.

Vdf ve Volkswagen tarafından geliştirilen "Hep Yeni" isimli ürün paketiyle araç sahipleri, otomobilleri için ihtiyaç duyabilecekleri ek hizmetlere tek bir ödeme planı ve avantajlı faiz oranıyla sahip olabiliyor. "Hep Yeni" ile vdf'nin Türkiye'de ilk defa müşterilerine sunduğu iki ürünün avantajlarından aynı anda yararlanılabiliyor. Uzatılmış garanti ürünü "Full Life" ile müşterilere fabrika garantisine ek olarak 150 bin kilometre dahilinde "+2" yıl daha koruma sunuluyor. Orijinal parça ve yetkili servis güvencesi sağlayan "Full Life", hem aracı hem de müşterilerin bütçesini güvence altına alıyor. "Hep Yeni" paketi içinde 2 yıl kasko imkanı sağlayan vdf "KomboPlan" ürününün avantajlarından da yararlanılabiliyor. "KomboPlan" ile müşteriler kasko poliçesini her yıl yenileme ve takip etme zorluğundan kurtuluyor.

Fabrika garantisine dahil olan yol yardımı dışında ek "+2" yıl yol yardım hizmeti ve bin YTL takas desteği de "Hep Yeni" paketi ile Volkswagen binek araçlara sahip olmak isteyenlere sunuluyor. Phaeton ve Touareg modelleri hariç tüm 2008 model Volkswagen binek araçları kapsayan "Hep Yeni" paketinde 6 aydan 60 aya varan tüm vadelerde rekabetçi yüzde 1,39 faiz oranı uygulanıyor. Müşteriler 48 ay vadede Polo marka araçlara 499 YTL, Jetta marka araçlara ise 679 YTL ile sahip olabiliyor.

Hiç yorum yok: