Bu Porsche'u 10 kişi alabilecek


Porsche'nin lüks SUV anlayışında yeni bir çığır açan Cayenne modelinin daha sportif ve güçlendirilmiş versiyonu Cayenne GTS Türkiye yollarına çıktı.

Porsche'nin lüks SUV anlayışında yeni bir çığır açan Cayenne modelinin daha sportif ve güçlendirilmiş versiyonu Cayenne GTS Türkiye yollarına çıktı. Doğuş Ototiv-Porsche tarafından 128 bin 985 eurodan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulan Cayenne GTS, 4.8 litrelik V8 motoru 405 beygir (HP) güce sahip. Şirket araçtan bu yıl için 10 adet satmayı hedefliyor.

100 KİLOMETREYE 6.1 SANİYEYE ÇIKIYOR

Porsche Cayenne GTS, arka bölümde yoğunlaşan krom kaplamalarının yanı sıra bagaj kapağındaki GTS logosuyla diğer Cayenne versiyonlarından ayrılıyor. Bununla birlikte dış tasarımında Cayenne Turbo ile aynı görünüme sahip Cayenne GTS, 21 inçlik jantları ve 295/35 ebatlarındaki lastikleriyle göz kamaştırıyor. 100 kilometreye 6.1 saniyede çıkan aracın maksimum hızı 253 kilometre. Cayenne GTS, standart olarak sunulan Porsche Çekiş Yönetimli (PTM) sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ve uyarlanabilir PASM gibi sistemlerle donatılarak yolları çıkıyor. Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) sistemine sahip Cayenne GTS, aynı zamanda Alman üreticinin normalde spor otomobillerine entegre ettiği sistemin ilk kez kullanıldığı

15 LİTRELİK TÜKETİM

Cayenne GTS, 100 kilometrede ortalama 15.1 litrelik yakıt tüketiyor. Bununla birlikte isteğe bağlı olarak sunulan Tiptronic S şanzımanlı Cayenne GTS versiyonlarında ise 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi 13.9 litre olarak gerçekleşiyor. Yeni Cayenne GTS'te standart olarak sunulan Spor Düğme sadece bir dokunuşla sürücüye aracının özelliklerini daha da üst bir seviyeye "yükseltme" kolaylığı da sağlıyor.

Hiç yorum yok: