OTO'DA YENİ VE İLGİNÇ PROMOSYONLAR

Otomotiv sektörü farklı kampanyalarla müşteri çekmek için yarışıyor. Müşterilerin ilgisini çekmek isteyen markalar, ramazan paketinden tek taş pırlanta yüzüğe kadar çok çeşitli hediyeler veriyor.

Son 2 yıldır düşük seyreden satışlardan şikayetçi olan otomotiv sektörü, satışları artırmak için artık sadece fiyat indirimi ile rekabet etmiyor. Değişik promosyonlarla da müşterilerin ilgisini çekmek isteyen markalar bedava kaskodan park ücretini ödemeye, tek taş pırlanta yüzükten bedava akaryakıt vermeye kadar işi geliştirmiş durumda. Akaryakıt firmalarıda birbirleriyle yarış halinde. Kontörden ramazan paketine, dizüstü bilgisayardan okul setine kadar çeşitli hediyelerle ilgi çekmeye çalışıyor. Bunun yanında sigorta şirketleri ve tüketici finansman şirketleri de yarışa dahil olmuş durumda.

Okul setiniz Akpet'ten

Akpet istasyonlarında 10 Eylül'de, iki farklı kampanya ayın anda başladı. Akpet okul seti kampanyasında; Akpet'ten 100 YTL'lik akaryakıt veya oto gaz alan herkese, üzerinde Akpet reklam karekterlerinin görselinin yer aldığı okul seti veriliyor. Stoklarla sınırlı olan kampanyanın 10 Ekim'e kadar sürmesi planlanıyor.

Audi A4'te aksesuarlar standartlaştı

Doğuş Otomotiv-Audi, A4 modelinde daha önce opsiyonel olarak sunduğu birçok aksesuarı standart donanım kapsamına aldı. 1.6 litrelik benzinli motor seçeneği dahil olmak üzere tüm motor seçeneklerini kapsayan bu satış programı kapsamında artık 6 havayastığı, EBD destekli ESP gibi mevcut güvenlik donanım standartlarına ek olarak Voltera deri döşeme ( ön koltuklar ısıtmalı), Xenon Plus far ( far yıkama sistemli), 6'lı CD değiştirici, hız sabitleme sistemi, ışık paketi, arka park mesafe kontrol sistemi, otomatik a.ılan bagaj kapağı ve metalik renk gibi konfora yönelik opsiyonel aksesuarlarda yine standart olarak sunuluyor.

Nissan'dan tek taş pırlanta yüzük ve plazma TV

Nisssan, Micra modeli için düzenlediği kampanyada, Micra alan herkese tek taş pırlanta yüzük hediye ediyor. 1.000 USD değerinde Zen marka tek taş hediyesi verecek olan Nissan'ın kampanyası 5-30 Eylül 2007 tarihleri arasında geçerli olacak. Indirimli fiyat üzerinden uygulanan kampanyada Nissan'ın web sitesindeki banner'a tıklayarak zen'in web sitesine yönlendirilen müşteriler burada dilediği model yüzüğü seçme şansına da sahip oluyorlar. Ayrıca Nissan, 30 Eylül 2007'ye kadar Türkiye'deki tüm bayi, plaza ve showroom'larına giderek modellerini test edenler müşterilerine Sony Plazma Tv, Play Station3, split klima, Sony DVD Player ve iPod Nano gibi hediyeleri kazanma şansı sunuyor.

Hyundai'den sağlık paketi

Hyundaive Medine işbirliği doğrultusunda Hyundai müşterileri, satın aldıkları her Hyundai modeliyle birlikte Medine'ın sunduğu Acil Sağlık Hizmeti üyeliğinden bir yıl boyunca ücretsiz oalrak yararlanacak. Hyundai kullanıcıları, Türkiye'nin her yerinden ve cep telefonlarından 444 12 12 numaralı telefon ile Medine Acil Hizmetleri'ne ulaşabilecek.

Sigorta yaptırana Dijitürk

Ray Sigorta, 10 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında kasko sigortası yaptıran sigortalılarına 1 yıllık Dijitürk ekonomik paket üyeliği ve ücretsiz kurulum hediye ediyor. Ray Sigorta'nın Dijitürk hediyeli kasko kampanyasından 30 bin YTL ve üzeri değerde, 2007 veya 2008 model sıfır kilometre hususi araç alan, hasarsızlık indirimi bulunmayan ve kampanya dönemi içerisinde Birleşik Kasko, Mensuba Özel Kasko ve Standart Kasko Sigortası yaptıran sigortalılar yararlanabilecek.

Shell, Acer Ferrari dizüstü bilgisayar hediye ediyor

Shell, Ferrari ile olan 60'ıncı yıl işbirliği nedeniyle 1 Ekim 2007'ye kadar, tek seferde 90 YTl tutarında Shell V-Power, Shell V-Power Diesel, Shell V-Power Racing akaryakıtlarından ya da 4 lt Helix Plus veya 4 lt Helix Ultra motor yağı ürünlerinden herhangi birini satın alan herkese, anında 5 adet resim ve iki adet bilgi kartından oluşan Ferrari Koleksiyon Kartı Paketini hediye ediyor. Bilgi kartlarında yer alan şifreyi Turkcell 3922'de göndererek çekilişe katılanlar arasından 10 kişi Acer Ferrari 4005WLMi Dizüstü Bigisayar ve Acer Dizüstü Bilgisayar çantası, 100 kişi Apple I-pod Nano 2GB ve 1000 kişi ise 6'Lı Ferrari Oyncak Araba Seti sahibi olabilecek.

İlginç promosyon: Ramazan paketi

Total, 7 Eylül-11 Ekim 2007 tarihleri arasında üye Total istasyonlarından tek seferde 90 YTL ve üzerinde akaryakıt alışverişi yapan Club Total Kart üyelerine "Piyale Ramazan Paketi" kazandırıyor. Ramazan ayı boyunca Club Total Kart sahiplerine hediye edilecek 4,5 kiloluk paketlerde, 3 adet Piyale Makarna, 1 adet Piyale Un, 1 adet Piyale Puding, 2 adet Piyale Hazır Çorba, 1 adet Piyale Bulgur, 1adet Piyale Arpa Şehriye ve 1 adet Piyale Tel Şehriye bulunuyor.

Hiç yorum yok: