Otomobil alacaklara 4 kampanya!


Otomobil almanın tam vakti. 4 firmadan 4 yeni kampanya...

35 bin 595 YTL’ye VW Caddy fırsatı
Volkswagen Ticari Araç, Volkswagen Caddy sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda yüzde 7.5 oranında indirim avantajı, kredili alımlarda 60 aya varan vade koşulları sağlıyor. Sınıfının ilk ve tek otomatik vitesli aracı olan VW Caddy Otomatik de kampanyaya dahil. Yeni kampanya kapsamında tek kayar kapılı Volkswagen Caddy Kombi 1.9 TDI 35 bin 595 YTL’ye satışa sunuldu.
Toyota’da her modele farklı indirim
Toyotasa, Nisan ayı boyunca Toyota Corolla, Toyota Auris ve Toyota Yaris modellerinde 2 bin YTL’lik fiyat avantajı sunuyor. Toyota RAV 4 modelinde 2 bin 400 YTL’ye varan, Toyota Avensis’te ise 4 bin 300 YTL’ye varan indirim fırsatı sağlanıyor.
Dacia fiyatları 3 bin 750 YTL düşürdü
Dacia’da tüm modellerde 3 bin 750 YTL’ye varan indirimler bulunuyor. Nisan ayı için geçerli olan kampanyada; Logan 15 bin 913 YTL’ye, 5 ve 7 kişilik versiyonları olan MCV 19 bin 241 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
Hyundai'den indirim fırsatı
Nisan ayında Accent Era, Getz, Atos Prime ve yeni satışa sunulan H-1 ticari araç modellerinde yüzde 3'e varan oranlarda zam yapan Hyundai, tüm modellerine bu artışı yansıtmazken i30'ların fiyatlarında Mart ayına göre değişiklik yapılmadı. Hyundai'nin Tucson ve Santa Fe modellerinde ise artışın aksine peşin alım indirim kampanya tutarları arttırıldı. Böylece Tucson'da 8 bin 500 YTL ve Santa Fe'de de 10 bin YTL peşin alım indirim oranları uygulanmaya başlandı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok iyi bir kampanya. hamit