Citroen'den Yeni C4 mü Geliyor?


Gelişen araç teknolojileri ile rakebetin hızla arttığı otomobil sektöründe geride kalmak istemeyen araç üreticileri, satışta olan modellerini güncel tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda Fransız otomobil üreticisi Citroen'de C4 modelinin gelecek nesli üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.
Citroen'in C4 modeli, sınıfında oldukça sevilen modeller arasında geliyor. Güncel yapısıyla oldukça beğeni toplayan bu model görünümü ve teknolojik yapısıyla sınıfından bir adım önde olan bir araç. Ancak rakiplerin üst üste yeni modellerini piyasaya sürmesi Citroen'i harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde basında gezinen bir fotoğraf, C4'ün de yenileneceğinin sinyallerini verdi. Yakın bir zaman önce sedan versiyonu ülkemizde satışa sunulan C4'ün yeni jenerasyonuna ait ilk kare Fransız basınında yayınlandı.

Yeni jenerasyon C4'ün karoser seçenekleri arasında 3 ve 5 kapılı seçenekler bulunacak. Station Wagon, Cabriolet ve Sport modellerin müşterilere bu jenerasyonda sunulması bekleniyor. Yeni C4'ün benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanına hybrid seçeneğinin de eklenmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: