Tek Isimde Birkaç Yeni Otomobil


Fransız Peugeot, ikili kullanım terimiyle özetlenebilecek yeni modellerini tanıttı. 308 SW modelinin yanı sıra Cenevre'de gün yüzüne çıkan Bipper kombi ve Partner kombi bu yıl içerisinde Türkiye pazarına da sunulacak.

Peugeot ayrıca 308 RC Z konseptiyle 308 serisinin sportif versiyonunun ipuçlarını verdi. 500 kişi için üretildi

Alfa Romeo'nun 500 adet üretilen ve 3'ünü Türk müşterilerin sipariş ettiği 8C Competizione modelinin üstü açık versiyonu 8C Spider, Cenevre'de tanıtıldı. Yine 500 adet üretilecek olan bu özel spor otomobil, kumaş tavanı çıkarıldıktan sonra çekici cabrioya dönüşüyor.

Kia'dan yeni SUV Türkiye'de Sorento ve Sportage SUV modelleriyle bu sınıfta lider konumda bulunan Kia, Cenevre'de Soul konseptini tanıttı. Koreli markanın eğlenceli yönünü yansıtan konsept, üç farklı kişiliğe bürünen üç farklı modelle ön plana çıkıyor. Bu konseptin seneye kompakt SUV olarak üretilmesi bekleniyor. Geleceğin Seat çizgisi İspanyol üretici Seat, yeni nesil estetik ve pratik tasarımı vizyonunun son üyesi Bocanegra konseptini sergiliyor. Bocanegra sadece olası bir spor coupe modelinin tasarımı hakkında fikir vermenin ötesinde, markanın yeni nesil tüm model ailesinin çizgisine yön verecek izleri taşıyor. Sanki otomobil gibi! Türkiye'de temsilcilik sorununu henüz çözemeyen Mazda, Cenevre'de Fiesta ile aynı platformdan çıkan Mazda 2'nin 3 kapılı versiyonunu tanıtıyor. Her fuara sıra dışı konseptlerle katılan Mazda, geleneğini burada da bozmadı ve Taiki ile boy gösterdi. Taiki o kadar sıra dışı ki otomobile benzetmek bir hayli zor.

Hiç yorum yok: