Yeni Micra satışa sunuldu!


Yeni dış tasarımı ve teknolojik özellikleri ile öne çıkan Yeni Micra, teknoloji ve yenilik arayan herkese hitap ediyor. 22 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Micra'nın yeni özellikleri.

Modern şık ve çekici dizaynı, geniş iç hacmi , fonksiyonel özelllikleri ve sevimli görünümü ile özellikle bayan sürücülerin tercihi olan Micra, yenilenen krom ön ızgarası, yeni far tasarımı ve yuvarlak yapıyı değiştiren siyah B sütunu ile benzersiz bir tasarıma kavuştu. Yeni Micra, Tekna modelinde kullanılan hafif metal alaşımlı jantları ile bayanların yanısıra, erkek kullanıcıların da ilgisini çekecek bir dış görünüme sahip oldu.Mood, Passion ve Tekna versiyonları ile satışa sunulan Yeni Micra’nın tüm modellerinde, MP3 bağlantı ünitesi ile müzik dinleme zevki artırılıyor.

Ayrıca Passion ve Tekna modellerinde sunulan hız uyarı sistemi ile de daha güvenli bir sürüş imkanı sağlanıyor. Bluetooth sistemi, trafikte cep telefonu kullanmaktan kaynaklanabilecek riskleri ortadan kaldırırken, kullanıcılara hem daha güvenli, hem de daha konforlu bir şürüş olanağı sunuyor. Bu teknolojik donanımlar Yeni Micra’yı rakiplerinden farklı hale getiriyor. Yeni Micra’nın Tekna modellerinde standart olarak sunulan arka park sensörü, park esnasında büyük bir kolaylık sağlıyor. Yeni Micra ayrıca, elektrik destekli direksiyon sistemi ve sınıfında en kısa dönüş çapı gibi özelliklerine, hız limiti uyarı sistemini de eklemesi ile, rakipsiz bir şehir otomobili olarak karşımıza çıkıyor.

Zengin renk seçeneklerine sahip Yeni Micra, 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçenekleriyle satışa sunuluyor. Otomobilde otomatik vites seçeneği 1.2 litre benzinli Passion ve Tekna versiyonlarında bulunuyor. Bugüne kadar üst segment otomobillerde bulunan akıllı aydınlatma sistemi gibi özellikleri ile rakipleri arasında dikkat çeken Micra, otomatik yanan ön farları, yolcu havayastığı iptal düğmesi, tek dokunuşla açılıp, kapanabilen sürücü camı, akıllı anahtar sistemi, yağmur sensörü ve yol bilgisayarı gibi donanımları ile de, kullanıcılarına konforlu ve keyifli, yolculuklar yaşatmaya devam ediyor.

Micra'nın Blackk İstanbul Gece Kulübü'nde gerçekleşen tanıtım toplantısına, ünlü model Tuğba Ünsal'da katılarak, tasarımını çok beğendiği Micra'nın da kendisi gibi, farklı, eğlenceli, pozitif ve sempatik olduğunu söyledi. Şehir içinde kullanımı kolay olduğu için Nissan Micra'yı tercih ettiğini belirten Ünsal, "Arabam beni yansıtıyor, ruh ikizimi buldum" dedi..Yeni dış tasarımı ve teknolojik özellikleri ile öne çıkan Yeni Micra, 21.990'dan başlayan fiyatları ile satışa sunuldu.

Hiç yorum yok: