Yeni Honda Accord Satisa Sunuldu

Honda bugüne kadar tüm dünyada 16 milyon satış rakamına ulaşmış, tamamen yenilenen 8. jenerasyon Accord modelini 7 Haziran’da satışa sunuyor. Honda bayilerinde düzenlenecek etkinliklerle satışa sunulacak yeni Accord, kalitesi, teknolojik yenilikleri ve çekici tasarımı ile premium özellikler sergiliyor.

Yeni Honda Accord, önemli ölçüde artan genişliği ve daha alçak olan yeni tasarımıyla, heyecanlı ve sportif bir motif sağlıyor.

Yeni Honda Accord’un Euro 5 emisyonlarını karşılamak üzere dizayn edilmiş 2.0 litre i-VTEC motoru, bir önceki model ile aynı seviyede performans sağlarken (6300 d/dak'da 156 PS) sınıfında lider bir yakıt tasarrufu sunuyor.

Dikkatle seçilmiş malzemelerin kullanıldığı ve mükemmel bir uyuma sahip premium iç mekan, Accord’un kalitesini ve mükemmel işçiliğini yansıtıyor.

Daha sportif bir tasarım ve eşsiz güvenlik sistemlerinin yanı sıra mükemmel dinamik özellikleri 69.500 YTL’ye sunan yeni Honda Accord, D segmentindeki premium yarışmacılar ile rekabet etmeyi hedeflediğini ortaya koyuyor.

Hiç yorum yok: