Proton Otogaz Kullananlari Sevindiriyor


Uluslararası alanda kendini kanıtlamış otomobil markası Proton, son yılların tercih edilen yakıtı otogazın avantajlarını 0 km araçlarıyla otomobil kullanıcılarına sunuyor. Proton, BRC – 2A Mühendislik tarafından montajı yapılan sıralı sistem otogazlı araçlarında 3 yıl veya 60.000 km garanti veriyor. Yakıttan % 35’lere varan oranda tasarruf sağlayan sistemi tercih eden Proton müşterileri bu ürün karşılığında ödedikleri bedeli, araçlarını kullanmaya başladıkları andan itibaren geri almaya başlıyor. Öte yandan sıralı sistem LPG’li Protonlarda yüksek kapasiteli regülatör ile benzindeki gibi basınç ve ısı sabit tutularak her türlü sürüş ortamında mükemmel konfor sağlanıyor.

Proton ve Aygaz Euro LPG’den Yüksek Performans GarantisiProton aynı zamanda Türkiye LPG sektörünün lideri Aygaz ile ortak bir kampanya başlatıyor. LPG’li Proton sahipleri, ilk alımda geçerli olmak üzere 30 YTL değerinde ücretsiz Aygaz Euro LPG ve yapılan tüm otogaz alımlarında harcanan tutarın %1’i değerinde paropuan kazanıyor. Kampanyada ayrıca, otogaz ile ilgili merak edilen pek çok soruya cevap veren Otogaz Bilgilendirme Kitapçığı’nın yanı sıra Türkiye Karayolları Haritası, araç etiketi ve araç kokusu bulunan bir paket de hediye ediliyor.
Proton marka otogazlı sıfır kilometre araç alan kullanıcılar, Aygaz Euro LPG’yi tercih etmeleri durumunda yüksek performans yakalayabiliyor. LPG’li sistemi tercih eden Proton müşterilerinin araçları, düzenli ve sürekli olarak Aygaz Euro LPG kullandıkları takdirde ilk çalıştırmada sorun yaşamıyor, daha yüksek performans sağlayarak daha uzun kilometre yapabiliyor.

Hiç yorum yok: