Alfa Romeo'dan Yılbaşı İndirimi


İtalyan tasarımını, şıklık ve sürüş keyfi ile birleştiren efsane Alfa Romeo ayrıcalığını yaşamak artık çok daha kolay. Yeni yıla yepyeni bir Alfa Romeo’yla girmek isteyenlere çok özel fırsatlar sunuluyor.


Türkiye’de büyük ilgi gören ve ayrıcalığın adresi olarak gösterilen Alfa Romeo 147 ve 159 modellerinde sadece Aralık ayında geçerli olmak üzere anahtar teslim fiyatlarında 1.000 Euro tutarında nakit indirim uygulanıyor.


Alfa Romeo’nun zengin donanım ve aksesuar seçenekleri de çok özel fırsatlarla Alfa Romeo’ya sahip olanlarla buluşuyor. Alfa Romeo 159 modellerinde; üç bölge otomatik klima + ısıtmalı ön koltuklar + elektrikli ve sürücü tarafı hafızalı ön koltuklar + sürücü tarafı hafızalı yan aynayı içeren ‘konfor paketi’ veya ‘elektrikli sunroof’ Aralık ayında ücretsiz olarak veriliyor. Bu indirimlerden birinden yararlanmak istemeyen müşteriler için de fırsat devam ediyor ve alternatif olarak anahtar teslimde 1.000 Euro ilave nakit indirim uygulaması bulunuyor.
Alfa Romeo 147 modelinde 2007 yılı içinde devam eden ‘sunroof’ kampanyası kapsamında sunroof opsiyonunun fiyatı 1.200 Euro’dan 600 Euro’ya çekilerek cazip koşullarda aracınızı daha şık yapma imkanı sunuluyor.


İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Mersin ve Gaziantep’te bulunan Alfa Romeo satış noktalarında geçerli ‘Yeni Yıla Alfa’yla Merhaba’ kampanyasında Alfa Romeo’nun sunduğu üstün hizmet kalitesi ve avantajlı koşullar otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Hiç yorum yok: