En güçlü Sirion Türkiye'de


Sirion, 1.5 litrelik yeni motor seçeneğinin sunduğu yüksek performansa karşılık düşük yakıt tüketimi, çekici tasarımı ve kullanışlılığıyla gönülleri fethedecek.


Daihatsu model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şehirde aktif yaşam tarzını benimseyenler için otomobiller geliştiren Daihatsu’nun son yeniliği performansa önem verenlere hitap ediyor. Sirion, tasarımı, kullanışlılığı, 1.0 ve 1.3 litrelik yüksek performanslı ve tutumlu motorlarıyla kısa sürede sınıfında özel bir yere sahip oldu. Daihatsu’nun şehir otomobili uzmanlığının tipik bir örneği olan Sirion’un 1.5 litre 103 HP’lik motora sahip yüksek performanslı modeli de artık Türkiye pazarında.


Tasarımıyla genç ve dinamik görünen Sirion 1.5, 3.630 mm’lik boyunun tüm avantajlarını sürücüsüne yaşatıyor. Sıkışık alanlarda manevra kolaylığı, dar park yerlerinden faydalanma gibi pratik özellikler, Sirion sahipleri için standart donanım olma özelliğini sürdürüyor. Modern tasarımlı iç mekan da karmaşadan uzak ve şık. Dış boyutlardan beklenmeyecek kadar geniş ve huzurlu bir iç mekan Sirion’un yolcularını karşılıyor. Kaliteli malzemelerden oluşan iç mekan, kendinden üst sınıftaki otomobillerle yarışıyor.


Sirion 1.5’te kullanılan 1495 cc hacmindeki, 16 supaplı ve çok noktadan enjeksiyonlu modern tasarımlı motor, performans ve yakıt tüketimi ilişkisini mükemmel hale getiren DVVT (Daihatsu Variable Valve Timing: Daihatsu Değişken Supap Zamanlaması) sistemine sahip. DVVT sayesinde benzerlerinden daha yüksek performans sergileyen ve Euro 4 emisyon normuna uygun motorun ortalama yakıt tüketimi de 1.3 litrelik motor seviyelerinde. 6000 d/d’de 103 HP güç, 4400 d/d’de 132 Nm tork üreten 1.5 litre motor, 100 km’de ortalama 6.2 litre yakıt tüketiyor. Sirion 1.5’in 0’dan 100 km/s’ye hızlanma süresi 10.5 saniye ve azami hızı da 175 km/s.

Sirion 1.5, çok zengin bir standart donanım sunuyor. VSC (Araç Denge Kontrolü), ABS, EBD, sürücü-yolcu, yan ve perde hava yastıkları gibi üst düzey güvenlik donanımları, bu sınıfta az bulunur özelliklerden. Ayrıca, klima, uzaktan kumandalı merkezi kilit, yükseklik ayarlı servo direksiyon, radyo-CD çalar, elektrikli yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, asimetrik katlanabilen arka koltuklar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, arka hoparlörler ve ön sis farları standart olarak sunuluyor.

Hiç yorum yok: