Nissan’dan Yeni Bir Navara Modeli: Platinum



Nissan, yeni bir konsept ile üretilen Navara 4x4 LE Platinum A/T, 'yi satışa sundu. Aracın kendi gövde rengi ile uyum sağlayan platinyum rengindeki alüminyum alaşım jantları, ön ızgarası, tavan rayları, yan aynaları, kapı kolları, yan basamakları ve arka basamaklı tamponu ile Navara 4x4 LE Platinum A/T görünürlük ve prestij anlamında farklılık yaratıyor.

Şehir hayatına kolayca adapte olabilen Navara, lüks 4x4’ lerde sunulan deri döşeme, sunroof, otomatik vites ve perde hava yastıkları gibi özelliklerini 144 PS ve 171 PS güç üreten 2.5lt.’ lik dizel motor ve 6 ileri düz / 5 ileri otomatik vites seçeneği ile sunuyor.

Yaşanan ekonomik krize çözüm olarak, iç pazarın geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Nissan Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu,”Uyguladığımız kampanya ile Ekim ayı fiyatlarımızı sabitleyip, Kasım ayına özel 3 bin YTL’lik peşin alım indirimi veya %0’dan başlayan kredi seçenekleri sunuyoruz. Piyasaya sunduğumuz yeni versiyonlar ile bu dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Hükümetten beklentimiz hem tüketicinin işine yarayacak, hem de vergi gelirini düşürmeyecek bir çözümü biran önce hayata geçirmesidir” dedi.

Sancaktaroğlu, otomobil almak için uygun zaman olduğunu belirterek, sınırlı sayıda üretilen Navara 4x4 LE Platinum A/T nin 3.000 YTL’lik kampanya indirimi ile birlikte 68.990 YTL’lik fiyatı ile Navara konforuna ve prestijine sahip olmak isteyen alıcılarını beklediğini söyledi.

Hiç yorum yok: