Kia Sorento Sportage'de 20.000 YTL Indirim Kampanyasi



Kia araba modelleri indirim kampanyası ile şok indirim fırsatı sunuyor.Kia Araba Kampanyası "Lider indirdi var mı artıran" sloganı ile tam 20.000 YTL indirim fırsatı sunuyor.

Kia Sorento Kia Sorento xforce ve Kia Sportage modeli kia arabalardaki bu süper indirim kampanyası ile otomobil satın alırken güzel bir avantaj yakalayabilirsiniz. Piyasalardaki ekonomik durgunluk nedeni ile düzenlenen kia araba indirim kampanyası ile otomobiller satın almak şisterseniz haberin devamını okuyabilirsiniz.
Dizel, tiptronic vites, ABS, ESP, cruise control kontrol, ısıtmalı ön koltuklar, deri döşeme, tam otomatik klima araba kliması, sunroof standart özellikleri ile 20 bin ytl indirimli araba kampanyası ile kia arabanızı alabilirsiniz.
Mazot yakıtlı olarak adlandırılan dizel yakıtlı kia arabaları kampanyası 31 aralık 2008 tarihine kadar geçerli.

Bmw, fiat, ford, honda, renault, toyota arabalar kadar çok büyük bir pazar payına sahip olmasa da Türkiye'de belli bir kullanıcı sayısına sahip olan Kia arabalar Türkiye Distribütörlüğü'nü Anadolu Grubu Çelik Motor Tarafından yürütülüyor.Kia Sorento x force ve Kia Sportage kampanyası dışında diğer araba kampanyaları için de arabalari.net i takip etmeye devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: