Honda Govde Gosterisi Yapacak



Honda; yenilikleri ve çevreci teknolojileri ile 9-19 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek Auto Show'da gövde gösterisine hazırlanıyor. Honda, yeni City'nin Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken, tamamen yenilenen Jazz'ı da Türkiye'de görücüye çıkarıyor. Çevreci modelleriyle uyum içinde olan çevre konseptli Honda standında çevreci konsept otomobil OSM de ilk kez meraklıları ile buluşuyor. Honda standında fuarın ilk dört gününde başka bir sürpriz daha var. Yeni nesil ASIMO gerçekleştireceği gösterilerle fuarın yıldızı olacak.

Auto Show 2008 Fuarı'nda Honda standı bir Avrupa prömiyerine sahne olacak. 2005 yılının sonundaki tanıtımının ardından büyük beğeni toplayan ve önemli satış rakamlarına ulaşan Honda City'nin tamamen yenilen modeli Avrupa'da ilk defa Autoshow'da sahne alacak.

Autoshow ziyaretçilerinin ilk kez görecekleri diğer bir Honda modeli ise özellikleri ile kendine ayrı bir sınıf yaratmayı başaran Jazz olacak. Tamamen yenilenen Jazz öncülünün sunduğu ekonomi ve konforu artırmış olarak fuardaki yerini alacak.

Bu seneki Honda standının en önemli özelliklerinde biri ise Honda'nın kurulduğu günden bu yana sahip olduğu insana saygı felsefesinin bir sonucu olan çevre bilincini standın konseptine taşıması. Türkiye'nin ilk ve tek hibrid aracı olan Civic Hybrid'in sergilenmesi ile daha somut bir anlam taşıyan çevre konseptli stand ayrıca Honda'nın ilk defa geçen ay Londra otomobil fuarında tanıtımını yaptığı ve çevreci bir aracın aynı zamanda sportif bir dizayna sahip olabileceğini kanıtlayan çevreci konsept model OSM ile diğer standlardan farklı olarak gerçek bir çevreci kimliğe bürünüyor.

Honda teknolojisinin geldiği noktanın bir göstergesi olan dünyanın en gelişmiş insansı robotu ASIMO, fuarın ilk dört günü kazandığı yeni üstün özelliklerini gerçekleştirilecek şovlarla ziyaretçilere sunacak.

Honda, 9 - 19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Auto Show Fuarı'nda 8. salondaki standında ayrıca yeni Accord, Civic Sedan, CR-V, Civic HB, Type-R ve S2000 modellerini teknoloji ve performans meraklıları ile buluşturacak.

Yeni Honda City
2005 yılının sonundaki tanıtımının ardından büyük beğeni toplayarak önemli satış rakamlarına ulaşan ve segmentine yeni standartlar getiren Honda City'nin tamamen yenilenen modeli Avrupa'da ilk defa 9 Ekim tarihinde İstanbul Autoshow'da tanıtılacak.

Yeni Honda City, Accord modelinden bazı görsel unsurlar alarak tamamen yenilenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Yeniden tasarlanan dış görünüme, City'e yüzde 20 bir güç artışı ve daha iyi bir performans sağlayan yeni 1.4 i-VTEC motor eşlik ediyor.

Tamamen yenilenen Jazz modelinde de kullanılan yeni motor, yakıt ekonomisi ve zararlı gaz emisyonlarından taviz vermeden, mükemmel performans ve esneklik sağlayan Honda'nın i-VTEC teknolojisi ile tamamlanıyor.

Tamamen yenilenen Honda City, ödüllü yeni Honda Jazz platformu üzerinde yükseliyor ve yeni Jazz'da görülen teknolojilerin birçoğundan faydalanıyor. Daha uzun aks mesafesi (2500 mm.) iç mekanda daha geniş bir ortam sunarkenken, sürüş ve yol tutuş özelliklerinde de önemli iyileştirmeler sağlıyor.

Yeni Honda Jazz
Honda, tamamen yenilenen Jazz modeliyle, B-segmentte çok yönlülük ve iç alan parametrelerini yeniden tanımlamaya hazırlanıyor. 5-kapılı hatchback, sınıfının lideri bir iç mekan genişliğine erişerek, belirgin bir biçimde iyileştirilmiş yakıt tasarrufu ve düşük CO2 emisyonuyla dikkat çekiyor.

Yeni Honda Jazz, daha güçlü ve daha temiz yeni motorlarıyla sıradışı bir ekonomiye sahipken, yakıt tüketimini azaltmak isteyen hatta dizel modellerin tüketimini yakalamak isteyen müşterilerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Yeni Jazz'ın esnek iç mekanı ile tasarruf ve sürüş keyfi arasındaki denge sınıfında eşşiz bir seçenek olacak.

Şıklığın ve performansın eriştiği son nokta: Honda Accord
Tüm dünyada 16 milyon satış rakamına ulaşmış olan Yeni Honda Accord, önemli ölçüde artan genişliği ve daha alçak olan yeni tasarımıyla, heyecanlı ve sportif bir sürüş sağlıyor. Yeni Honda Accord'un Euro 5 emisyonlarını karşılamak üzere tasarlanmış 2.0 litre i-VTEC motoru, bir önceki model ile aynı seviyede performans sağlarken (6300 d/dak'da 156 PS) sınıfında lider bir yakıt tasarrufu sunuyor.

Dikkatle seçilmiş malzemelerin kullanıldığı ve mükemmel bir uyuma sahip premium iç mekan, Accord'un kalitesini ve mükemmel işçiliğini yansıtıyor. Daha sportif bir tasarım ve eşsiz güvenlik sistemlerinin yanı sıra mükemmel dinamik özellikleri sunan yeni Honda Accord, D segmentindeki premium yarışmacılar ile rekabet etmeyi hedeflediğini ortaya koyuyor.

Çevre dostu Honda OSM
Honda, düşük emisyonlu spor otomobil modeli OSM'yi, Londra ExCel'deki Britanya Uluslararası Motor Show'daki prömiyerinin ardından Auto Show'da merakalılarıyla buluşturuyor. Honda OSM, iki kişilik üstü açık (roadster) spor otomobilinin tasarım çalışması, zarif ve heyecan verici otomobiller tasarlarken aynı zamanda çevreye karşı sorumlu olan Honda'nın temel mühendislik prensiplerini gösteriyor.

Hiç yorum yok: